Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιώργος που πάει παντού…



Ο Γιώργος που πάει παντού…Με μία βαλίτσα στο χέρι! Στο Παρίσι, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στο εξωτερικό, βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Την Παρασκευή θα μεταβεί στην Τουρκία, και στη συνέχεια σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και άλλες χώρες της Ευρώπης και της Σκανδιναβίας. Στόχος, η προώθηση της εκστρατείας για το ευρωομόλογο και η προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα.

Αύριο, Πέμπτη (6/1), ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του Φρανσουά Φιγιόν. Θα συμμετάσχει σε ημερίδα του γαλλικού υπουργείου Οικονομίας με θέμα «Νέος κόσμος, νέος καπιταλισμός», ενώ ενδέχεται να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Την Παρασκευή (7/1) ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Άγκυρα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου των Τούρκων πρεσβευτών, στην οποία προσκλήθηκε από τον Ερντογάν.

Με την αξία μας και όχι με ξένες πλάτες…
Το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης χρέους απέκλεισε κατηγορηματικά, για ακόμη μια φορά ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερ, την Τρίτη.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την κρίση χρέους υποβοηθούμενη από ιδιωτικοποιήσεις ύψους 7 δισ. ευρώ και δεν συζητά αναδιάρθρωση χρέους με τους πιστωτές της.

http://www.sport-fm.gr/article/385230

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου