Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Νεκρός από σφαίρες ληστών

Νεκρός από τις σφαίρες οπλισμένων ληστών έπεσε προχθές σε πολυκατάστημα της Πάτρας ένας 59χρονος πυροσβέστης, όταν προσπάθησε να αποτρέψει μόνος του τη ληστεία.
Ο θάνατος του άτυχου Χρήστου Μαντά, πατέρα δύο παιδιών, που εργαζόταν ως τηλεφωνητής στον Α' Πυροσβεστικό Σταθμό της Πάτρας προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τους συναδέλφους του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, συνέβη λίγο μετά τις 12.40 προχθές, όταν δύο άτομα φορώντας γυαλιά ηλίου και τις κουκούλες από τις λευκές μπλούζες τους στο κεφάλι εισέβαλαν στο σουπερμάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή της Ελευθερίου Βενιζέλου με την οδό Κορίνθου στην Πάτρα και με την απειλή όπλου επιχείρησαν να αρπάξουν τις εισπράξεις από τα ταμεία.
Ο 59χρονος πυροσβέστης που βρισκόταν εκεί ως πελάτης, βλέποντας τη ληστεία, αντί να ειδοποιήσει την αστυνομία, αποφάσισε να παρέμβει ο ίδιος πληρώνοντας με τη ζωή του το τραγικό λάθος.
Επέστρεψε στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει στο πάρκιγκ του καταστήματος, πήρε ένα λοστό και μπαίνοντας από την κύρια είσοδο επιχείρησε να ακινητοποιήσει τους δράστες. Ομως ο ένας από τους δύο ληστές τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι και τον σκότωσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου